Elektriker Morud

KONTAKT DØGNVAGTEN

Elektriker Morud

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udFå et tilbud fra en elektriker i Morud

Anderup El kører rundt lokalt i dit område i Morud konstant. Vi har både private, samt erhvervskunder i Morud, så vi kan hurtigt give dig et tilbud på din El-udfordring. Ring på vores døgnnummer på 66 18 97 56 eller kontakt os vha. ovenstående kontaktformular. Vi svarer altid hurtigt på forespørgsler. Hvis det er en større opgave, så kommer vi ud inden vi kan give en pris. 

Anderup El ved, at din el-opgave højst sandsynligt haster (med indre det er en totalrenovering eller et nybyggeri), så vi ved at det er vigtigt at være lokalt tilstede i Morud, så vi har mulighed for at rykke hurtigt ud. Vi har over 50 års erfaring med alt indenfor el. Vi gør en dyd ud af at opskole vores elektriker, så vi altid kan levere en høj standard og en god support/service. Elektriker Morud, Privat

Er du bosiddende som privatkunde i Morud og har en el-opgave som vores elektriker skal kigge på? Så kontakt os endeligt - så kan vi hurtigt give dig en god pris, samt en god service. 

Hvilke type el-opgaver kan vi lave? 

Anderup El løser alle typer el-udfordringer. Vi har prøvet alt indenfor el. Vi hjælper med alt lige fra stikkontakter til el-orienteret totalrenovering eller nybyggeri. Har du brug for nye smarte elektroniske lysløsninger som f.eks. Intelligent IHC lysopsætning, så kan vi selvfølgelig også sagtens klare det. Elektriker Morud, Erhverv

Har du/I en virksomhed i Morud, der har brug for hjælp til en el-udfordring fra en/flere af vores kompentente elektrikere, så står vi klar til at komme hen til dit område i Morud for at hjælpe. Vi har massere af erhvervsreferencer. På denne side kan du se to videoreferencer.  

Hvordan udformes tilbud?

De fleste virksomheder har komplekse el-behov, hvor en elektriker kigger forbi dig i Morud inden vi kan give en pris på opgaven, men er det en mindre opgave, så kan det, som regel, lade sig gøre at give et tilbud over telefonen eller pr. mail. 

Kontakt os for et tilbud

Døgnnummer: 66 18 97 56. Du kan også skriv direkte til vores elektriker, Lars Kragelund, der er Service- og Projektleder, på mail: lk@anderup.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Elektriker Morud Elektriker i odenseElektriker privat

Anderup El erhvervscases

Se en videocase, hvor vi hjælper Middelfart Sparekasse:

Her ser du Lars fortælle om hvordan vi har sparet Fyens Rideklub for 60.000kr.: