Din lokale elektriker på Fyn - vi ved alt om EL

Få et tilbud

Private

Vi udfører alle typer for el-arbejde. Skal du have lavet nye stikkontakter, sat lamper op, ført ledninger, energioptimering eller renovering af hele ejendomme, så sender vi gerne en el installatør ud. Så har du f.eks. brug for en kompetent elektriker til en el installation, så ring til Anderup El. Vi har over 50 års erfaring og kommer over hele Fyn.

LÆS MERE OM Private


Erhverv

Vi udfører alle typer for EL arbejde eller EL installation i erhvervsbygninger. Ønsker I en EL energioptimering af jeres kontorer, skal I have renoveret og lavet EDB-stik, bygget om eller bygge helt nye kontorer, så er Anderup El din professionelle partner. Vi har mere end 50 års erfaring med mindre og større el-opgaver og ser frem til også at hjælpe jer. Kontakt os for et uforbindende tilbud.

LÆS MERE OM Erhverv


Industri

Vi har stor viden og knowhow omkring el-arbejde i industrien. Enten det gælder energioptimering eller ny-installationer har vi den nødvendige ekspertise, der sikrer en driftssikker produktion. Er der nedbrud undersøger og finder vi kilden til fejlen, og sørger for at den rette løsning installeres. Vi råder over moderne fejlsøgnings og testudstyr.

LÆS MERE OM Industri


Boligforeninger

Vi er samarbejdspartner med boligforeninger og ejendomsselskaber. Vores service indeholder alt fra reparation af hvidevarer til udskiftning af ringeklokke, samt reparation af porttelefonanlæg. Vi udfører selvfølgelig alle El-relaterede opgaver.

LÆS MERE OM BoligforeningerTotalentrepriser

Totalentrepriser med overblik, håndværk og netværk! Der skal træffes mange beslutninger undervejs i et nybyggeri eller i en ombygning. Der skal mange fag og håndværk på banen, når VVS, tømrerarbejde, murværk, malerarbejde og el skal på plads.

LÆS MERE OM Totalentrepriser