Gartneri, anlægsopsætning og affaldshåndtering

Få et tilbud

El og klima

Anderup El- & Gartneriservice – stor ekspertise i el og klima. Vi tilbyder 20 års erfaring med gartnerier og industri. Et unikt kendskab til branchen betyder optimal rådgivning. Stor faglig viden giver kunden tryghed.

LÆS MERE OM El og klima


Vandingsanlæg

Anderup Gartneriservice tilbyder de rigtige anlæg og løsninger, der flytter og fordeler vand til dit behov. Vi har løst opgaver for gartnere, landmænd, produktionsvirksomheder, forlystelsesparker, golfbaner, kirkegårde m.fl. I Vandingsafdelingen møder du de kolleger og kompetencer, der kan tilbyde dig specialløsninger i alt omkring vanding.

LÆS MERE OM Vandingsanlæg


Varmeanlæg

Udskiftning af pumper og varmeventiler: kontakt afdelingen for varmeanlæg i gartnerier.

LÆS MERE OM Varmeanlæg


Smede- og montagearbejde

Smede- og montageafdelingen udfører alle former for specialopgaver: rustfri, syrefast eller sort jern. Opgaven løses af certificerede svejsere. Altid opdateret med relevante kurser. Eksempler på opgaver: stor erfaring i rustfri arbejde i storkøkkener og i industrien. En sjov opgave: rugekasser til pingvinerne i Odense ZOO.

LÆS MERE OM Smede- og montagearbejde


Affaldshåndtering

Afdelingen for affaldshåndtering er i stærk vækst. Nye miljø-, sorterings-, og arbejdsmæssige regler om tunge løft kræver nytænkning. Voksende politisk fokus på området skaber behov for praktisk anvendelige og økonomisk attraktive løsninger. Vi har dem!

LÆS MERE OM Affaldshåndtering