Din erfarende elektriker til industri

Få et tilbud

Vi råder over moderne fejlsøgnings- og testudstyr

Enten det gælder energioptimering eller ny-installationer har vi den nødvendige ekspertise, der sikrer en driftssikker produktion.

Er der nedbrud undersøger og finder vi kilden til fejlen, og sørger for at den rette løsning installeres.Industri servicepakke

Vores branchetilpassede industri servicepakke tager afsæt i din virksomheds individuelle behov. Vi varetager det el-tekniske og mekaniske arbejde omkring både produktion og bygninger, så du kan koncentrere dine ressourcer omkring virksomhedens kerneforretning.

Rådgivning med energioptimering – VÆRDIFULD OPTIMERING

At arbejde med mulige besparelser i en virksomhed er i sandhed en værdifuld optimering. Der er kontante fordele, når forældet teknologi erstattes med ny, og når nye alternative energiformer integreres i produktionen, på kontoret, på lageret etc. Kort sagt: Alle de steder hvor der bruges ressourcer, energi og strøm.

Når det gælder energibesparelser, så er kontrol, regulering, overblik og energibesparende initiativer nogle vigtige kodeord. Sammen med Anderup El- og VVS tager I udgangspunkt i jeres aktuelle forbrug, og vi sammenholder det med de ønskede løsninger, der kan bringe jeres forbrug og jeres energiomkostninger nede.

ATEX - områder

Vi har erfaring og nødvendige kurser i eksplosive områder som gas, støv og brandbare væsker. Kontakt os for yderligere informationer.