Elektriker Agedrup

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Agedrup

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udHar du brug for en erfaren elektriker i Agedrup?

Anderup EL hjælper kunder på Fyn, herunder i Agedrup. Vi kører meget rundt i stor-Odense og har derfor, med stor sandsynlighed, en vogn klar ved Agedrup. Anderup El har hjulpet folk med deres EL udfordringer i mere end 50 år, og vi kan højst sandsynligt også hjælpe dig. 

Vores døgnnummer er 66 18 97 56, som du kan ringe på i døgnets 24 timer. Ellers har vi en kontaktformular ovenstående, som du også er mere end velkommen til at benytte.

Agedrup har været et af Anderups primære områder, så du kan roligt kontakte os for et godt tilbud.

Når du kontakter os, er det sikkert med en akut udfordring, hvilket vi er klar til. Derfor kører vi hurtigt ud med en kompetent elektriker. Faktisk, har vi navngivet vores biler for "el-ambulancer", da vi gør en seriøs ting ud af at kunne køre hurtigt ud til dig. 

Angående service, så gør vi, Anderup El, en dyd ud af at levere den højeste service. Har du brug for elartikler? Så har vi heldigvis et lager klart med et bredt udvalg af elartikler, så vi er ikke altid afhængige af at skulle vente på at der kommer el artikler hjem. Ydermere, så har vi et værksted, hvis du har brug for specieltlavet ting. 

Uanset hvad, så kontakt os for et tilbud, så vi rykker hurtigt ud til dig i Agedrup.

Privat eller erhverv? 

Vi har massere af private, samt industri- og erhvervskunder. Kontakt os, så skræddersyr vi et konkret tilbud. 

Vi tilbyder også totalenterprise til vores erhvervskunder, som har brug for en fastsamarbejdspartner inden for EL, VVS, Data og Gartneri.