Elektriker Dalum

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Book elektriker
Elektriker Dalum

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udFå et tilbud på en elektriker i Dalum

Hvis du hører til i Dalum og har en El-udfordringer, så har vi en elektriker kørende i dit område. Anderup EL har hjulpet private, samt erhvervslivet på Fyn, herunder i Dalum. Vi har hjulpet folk med deres EL-udfordringer i mere end 50 år.

Du kan komme i kontakt med vores telefoner døgnet rundt på vores døgnnummer på 66 18 97 56. Alternativt, så har vi lavet en kontaktformular her på siden.

Vi kører meget rundt i Dalum og vi ved, at det som regel er akut, så vi står også klar til at rykke hurtigt ud med en elektriker. Det er derfor vi kalder vores el-biler for el-ambulancer. 

Ud over at levere en god service, samt rykke hurtigt ud, så har vi også et stort lager af el-artikler på lager, så vi hurtigt kan afdække dine udfordringer materialet. Vi har også et værksted, hvor der bliver lavet alt fra svejsning til boringer. Kort sagt: Vi er altid fleksible. 

Kom i kontakt med os nu her. Så giver vi dig hurtigt en pris på din opgave i dit område i Dalum. 

Elektriker i Dalum; privat eller erhverv?

Vi kan begge dele. Vi har lavet el opgaver i Dalum til private-, industri- og erhvervslivet i mere end 50 år, så vi kan løse det meste. Skriv eller ring til os for at få en pris på din opgave.  

Elektriker i odense
Dalum elektriker