Elektriker Anderup

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Anderup

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udHar du brug for en lokal elektriker i Anderup?

Anderup EL hjælper kunder på Fyn, herunder, selvfølgelig, i Anderup. Vi hører til på Hedelundvej 10, 5270 Odense, Anderup.

Anderup El har hjulpet folk med deres EL udfordringer i mere end 50 år, og vi kan højst sandsynligt også hjælpe dig. Anderup El blev startet af Flemming Lisberg i 1961 og blev overtaget af Claus Lisberg i 1990 - dengang med 5 ansatte, men nu med over 30 ansatte. 

Vores døgnnummer er 66 18 97 56, som du kan ringe på i døgnets 24 timer. Ellers har vi en kontaktformular ovenstående, som du også er mere end velkommen til at benytte.

Når du kontakter os, er det sikkert med en akut udfordring, hvilket vi er klar til. Derfor kører vi hurtigt ud med en kompetent elektriker. Faktisk, har vi navngivet vores biler for "el-ambulancer", da vi gør en seriøs ting ud af at kunne køre hurtigt ud til dig.

Vi gør en dyd ud af at være den bedste lokale leverandør i Anderup. Det gør vi ved at levere en høj service og altid rykke hurtigt ud når der opstår en el-udfordring. 

Uanset hvad, så kontakt os for et tilbud.

Læs mere om vores historie i Anderup området

Privat eller erhverv? 

Vi har massere af private, samt erhvervskunder. Kontakt os, så skræddersyer vi et konkret tilbud.

Vi tilbyder en lang række services til vores kunder, som du kan se listet her.Se en video af vores hovedafdeling i Anderup

Anderup elektriker