Elektriker Bellinge

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Bellinge

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udFå et tilbud fra en elektriker Bellinge

Anderup EL hjælper kunder på Fyn, herunder i Bellinge. Vi har hele tiden elektrikere ud i nærheden af Bellinge, der kan hjælpe dig hurtigt og kvalitetsorienteret. 

Anderup El har hjulpet folk med deres EL udfordringer i mere end 50 år, og vi kan højst sandsynligt også hjælpe dig, men ring eller skriv og så kan vi tage en dialog om din udfordring. 

Vi gør en dyd ud af at være den bedste lokale leverandør i Anderup. Det gør vi ved at levere en høj service og altid rykke hurtigt ud når der opstår en el-udfordring.

Anderup El blev startet af Flemming Lisberg i 1961 og blev overtaget af Claus Lisberg i 1990 - dengang med 5 ansatte, men nu med over 30 ansatte. 

Du kan ringe på 66 18 97 56 i døgnets 24 timer. Alternativt, har vi en formular ovenstående til højre, du også kan kontakte os igennem. Så skriver eller ringer vi hurtigt igen. 

Når du kontakter os, er det sikkert med en akut udfordring, hvilket vi er klar til. Derfor kører vi hurtigt ud med en kompetent elektriker. Faktisk, har vi navngivet vores biler for "el-ambulancer", da vi gør en seriøs ting ud af at kunne køre hurtigt ud til dig. 

Uanset hvad, så kontakt os for et tilbud.

Læs mere om vores historie eller find vores kontaktoplysningerSe en udtalelse fra en af vores kunder i Bellinge

Super service - venlig elektriker

Vi skulle have lavet flere forskellige ting.

Han klarede det hele og han kom med super gode råd om nye spots i køkkenet.
Meget glade for resultatet og vi kan varmt anbefale Anderup El og VVS.

Carsten Aaby

Bellinge

Privat eller erhverv? 

Vi har massere af private, samt industri- og erhvervskunder. Kontakt os, så skræddersyr vi et konkret tilbud.