Elektriker Munkebo

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Munkebo

Din lokale elektriker i Munkebo og omegn

Anderup har i mere end 50 år været den lokale elektriker i Munkebo og omegn. Vores erfarende elektrikere kan afhjælpe dig med alle typer af EL-opgaver, hvad end om du er  privat eller erhverv.

Vi rykker altid hurtigt ud og hjælper med alt fra ophængning af lamper og tilslutning af hvidevarer, til energioptimering af huset eller kontoret.

Vi har 30 kvalitetsbevidste elektrikere, som er tilknyttet et stort værksted hvor de kan foretage svejsninger og boringer og meget mere. I forlængelse af værkstedet ligger vores varelager af EL-artikler og reservedele hvilket gør at vi er gearet til at løse alle typer af EL-opgaver.

Hos Anderup er vi godt klar over at de fleste som søger en elektriker i Munkebo området, står med et akut problem, og derfor kan du på alle døgnets timer kontakte os på vores døgnnummer:  66 18 97 56.

Vi dækker hele Munkebo

Anderups fokus er at servicere alle kroge, og mindre byer og forstæder på Fyn. Så uanset hvor i Munkebo område du bor (inkl. Tornø, Dræby eller Kølstrupvej) Så har vi en elektriker som kan rykke hurtigt ud!

Du kan bestille en elektriker i Munkebo på telefon: 66 18 97 56 eller på e-mail: lk@anderup.dk.

Elektriker i Munkebo med gennemsigtige priser

For både private- og erhvervskunder tager vores elektriker i Munkebo altid et kig på opgaven, og giver et prisspænd på hvad det vil koste at løse før de går i gang.

Hvad mere er at hvis opgaven viser sig at have en højere kompleksitet end først antaget og at prisen vil stige, så informere vi jer altid inden vi forsætter.

På denne måde har du altid et indblik i hvad opgaven vil koste dig, og der vil ikke være nogle grimme overraskelser når du modtager din regning.

Elektriker Munkebo - til både private og erhverv

Ud over at hjælpe med alle typer af EL-opgaver i det private, så har vi også en lang række industi- og erhvervskunder, hvor vi har tilknyttet en fast elektriker, som de så benytter når de har monterings-, reparations,- eller tilslutnings opgaver.

Hvis du har brug for hjælp til alt fra VVS til Data og EL til Gartneri, så tilbyder vi hos Anderup fordelagtige totalenterprise løsninger.

En del af de services vores elektriker i Munkebo yder til vores erhvervskunder inkluderer vores professionelle konsulenthjælp, hvor vi vejleder og guider kunden til f.eks. hvordan de får den optimale arbejdsbelysning, hvilket har en stor betydning for de ansattes effektivitet og velvære.

Vi går meget op i energivenlige løsninger, og vi hjalp f.eks. Fyns Rideklub med at få bedre belysning og tilmed spare 60.000 DKK på deres årlige EL-regning.

munkebo.png
Elektriker i odense