Elektriker i Snestrup

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Snestrup

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udDin lokale elektriker i hele Snestrup og omegn

Anderup EL hjælper kunder i og omkring Snestrup. I mere end 50 år har vi hjulpet kunder med deres el, så vi er ret sikker på vi også kan hjælpe dig, uanset hvilket problem du har. 

Hvis du skulle være så uheldigt, at have et problem med din el om natten kan vi også hjælpe. Vi har en døgnnummer (66 18 97 56) som du altid kan ringe på. Der er også muligt at skrive til os ved hjælp af den ovenstående kontaktformular, den svarer vi altid hurtigt på.

Snestrup er en af de største områder Anderup har, så vores elektriker har altid en bil tæt på dig.

Anderup El er vant til både private- og erhvervskunder, så vi kan altid levere en god service og hurtig udrykning, når der opstår en udfordring med din el.

Læs mere om os eller kontakt os her for et godt tilbud og vi kommer hurtigt ud til dit område i Snestrup.

De typiske opgaver Anderup udfører

Elektrikerne i Snestrup har i over 50 år løst mange opgaver, alt ligefra nye stikdåser til renovering af ejendomme. opgaverne er blevet løst for både erhvervs- og privatkunder. Vi kan også klare en ny ventilator, ny røgalarm, eller et nyt intelligent lyssystem. Så for, at sige det kort ingen opgave er for stor til vores elektriker i Snestrup.

Kontakt os for et godt tilbud

Du er velkommen til at kontakte os 24/7 på vores døgnnummer: 66 18 97 56 eller skriv direkte til vores Service- og Projektleder Lars Kragelund på lk@anderup.dk.

Privat -eller erhvervskunde?

Anderup ELs elektrikere har serviceret både privat-, erhvervs og industrikunder i over 50 år. Kontakt os, så sender vi en elektriker ud til dig i Snestrup.

Snestrup elektrikerElektriker i Skamby