Elektriker i Højstrup

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Højstrup

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udFå et tilbud på en elektriker i Højstrup

Bor du i Højstrup og har du en elektrisk udfordring? Vi har elektriker, der kører i Højstrup området på daglig basis.

Vi har et døgnnummer (66 18 97 56), så du altid kan ringe til os når du har en el-udfordring. Alternativt, så har du også mulighed for at skrive i formularen længere oppe på denne side eller skrive til vores kontaktperson i Anderups elafdeling, Lars Kragelund på lk@anderup.dk. Vi er rimeligt hurtigt til at svare på henvendelser. 

Højstrup er et stort område for Anderup, så der er stor sandsynlig for at vi har en bil tæt på dig når du ringer. Ellers har vi hovedsæde i Odense N, der også ligger tæt på Højstrup. Faktisk er vi berømt for hurtigt at rykke ud til vores kunder - vores elektrikere kalder faktisk Anderups biler for "El-ambulancer", for at understrege hurtigheden i vores fremrykning. 

Lær mere om Anderup ved at surfe rundt på vores hjemmeside. Du kan læse om Anderups historie her

De typiske arbejdsopgaver

En "Anderup elektriker" klarer alt fra at totaltrenovere ejendomme til alm. småopgaver som f.eks. udskiftning af stikdåser. Andre opgaver som elektrikerne kunne være udføre, er; Opsætning af nye ventilatorer, nye røgalarmer, nyt lyssystem, nye intelligente smartsystmer osv. Kort sagt, så er der ingen opgave som vores elektrikere ikke kan klare for dig i Højstrup. 

Kontaktdata 

Vores telefonnummer, som du kan ringe til på alle tider i døgnet, er 66 18 97 56. Alternativt kan du skrive til vores Autoriserede elektriker- og service/projektleder Lars Kragelund på lk@anderup.dk.

Privat- eller erhvervselektriker? 

Vi har massere af privateindustri og erhvervsrelaterede kunder. Vi har over 50 års erfaring i begge faggrupper, så vi har prøvet det meste. Kontakt os, så skræddersyr vi et konkret tilbud til dig. 

Udover at være din lokale elektriker i Højstrup, så kan vi også sammensætte totalenterprise løsninger til vores erhvervskunder, hvor vi hjælper jer med alt fra EL til VVS.

Elektriker Højstrup