Elektriker Sanderum

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Sanderum

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udFå et tilbud på en elektriker i Sanderum

Anderup EL hjælper kunder på Fyn, herunder i Sanderum. Vi har hjulpet folk med deres EL udfordringer i mere end 50 år.

Vi har et døgnnummer (66 18 97 56) som du altid kan ringe på. Derudover, så har vi lavet en kontaktformular ovenstående, som vi også svarer hurtigt på.

Sanderum er en af Anderups største område, så vores elektriker har altid en bil tæt på dig.

Anderup El er kendt for at levere en god service og rykke hurtigt ud når du har en el-udfordring. Vi er vant til både private- og erhvervskunder

Læs mere om os eller kontakt os her for et godt tilbud og vi kommer hurtigt ud til dit område i Sanderum.

Hvilken type opgaver udfører vi? 

Vores elektrikere i Sanderum er vant til alle mulige forskellige opgaver både i privat eller erhvervsregi, som nye stikkontakter, renovering af eller energioptimering af ejendomme. Måske skal du have en ny ventilation, en ny røgalarm eller et intelligent lyssystem med IHC? Ligemeget hvilken slag el-opgave du har, så kan vores elektriker i Sanderum løse det. 

Kontakt os for et godt tilbud

Du er velkommen til at kontakte os 24/7 på vores døgnnummer: 66 18 97 56 eller skriv direkte til vores Service- og Projektleder Lars Kragelund på lk@anderup.dk

Privat -eller erhvervskunde?

Anderup ELs elektrikere har serviceret både privat-, industri- og erhvervskunder i over 50 år. Kontakt os, så sender vi en elektriker i Sanderum ud til dig.

Vi tilbyder også vores erhvervskunder at de kan få en totalenterprise aftale, hvor vi varetager alt fra VVS til EL - her har vi f.eks. faste samarbejdsaftaler med boligforeninger.

Elektriker Sanderum