Elektriker Årslev

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Årslev

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udDin lokale og erfarne elektriker i Årslev

Anderup EL hjælper kunder på hele Fyn inkl. Årslev. Vores servicemindede elektrikere hjælper med alle typer el-udfordringer og har gjort det i mere end 55 år. Vi har f.eks. et døgnnummer, du altid kan ringe på (66 18 97 56). 

Derudover har vi lavet en kontaktformular, som vi også svarer hurtigt på – den finder du ovenfor. Vi rykker hurtigt ud til dig og er altid kvalitetsbevidste.

Årslev er et af Anderups vigtigste områder, så vi har altid en elektriker tæt på dig.

Vi ved, at el-udfordringer oftest er akutte. Derfor har vi bygget virksomheden op omkring, at vi altid skal kunne rykke hurtigt ud med en elektriker. Faktisk kalder vi vores biler for "el-ambulancer", da vi mener det, når vi siger, at vi kører hurtigt ud til dig.

Anderup EL har et stort lager af el-artikler, så vi er ikke afhængige af at skulle vente på, at der kommer el-artikler hjem. Vi har også et værksted, hvor vi kan udføre svejsninger og boringer. Vi mener nemlig, at fleksibilitet er vigtigt for at yde god kundeservice.

Kontakt os endelig for et godt tilbud. Så kommer vores elektriker i Årslev gerne forbi og giver et uforpligtende bud på din opgave.Elektriker i Årslev - privat

Vi har mange private kunder, som bor i Årslev-området. Så har du en forespørgsel, kan vi hurtigt sende en dygtig elektriker ud til dig.

Vores elektriker i Årslev kan både renovere dine nuværende el-installationer eller implementere helt nye. Du kan roligt lade os kigge på det - vi har mere en 55 års erfaring og dygtiggør os konstant.

Vi er med på de nyeste teknologier indenfor el-branchen, så hvis du vil have en intelligent belysningsløsning, klarer vi også det. 


Elektriker i Årslev - erhverv

Vi kører også ud til dig, der har brug for en elektriker i industri- eller erhvervsregi.

Hvordan laver vi et prisoverslag i erhvervsregi?

I virksomheder er behovet som regel større end ved de private opgaver. Vi sender derfor altid en mand ud til din virksomhed for at vurdere opgavens pris. Du kan ringe på Anderup Els døgnvagtsnummer på 66 18 97 56, så koordinerer vi et tidspunkt, hvor vi kan sende en elektriker ud til dig i Årslev. 

Hvilke slags opgaver laver vi?

- Større renoveringsopgaver

- Nyinstallationer

- Tilslutning eller reparation af maskiner

- Udskiftning af el-installationer til mere energirigtige løsninger

- UPS nødforsyningsanlæg

- Alarmer og overvågning

- Intelligent belysning skræddersyet til dit kontormiljø

- Totalenterprise-løsninger

Få et godt tilbud

Har du brug for en elektriker i Årslev, kan du kontakte os 24/7 på følgende døgnnummer: 66 18 97 56. Du kan også skrive direkte til vores Service- og Projektleder, Lars Kragelund på lk@anderup.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi udfører også elektrikeropgaver i Højby, Otterup, Tommerup & Vissenbjerg.

Årslev elektrikerElektriker privat

Anderup El erhvervscases

Se en videocase, hvor vi hjælper Middelfart Sparekasse:

Her ser du Lars fortælle om hvordan vi har sparet Fyens Rideklub for 60.000kr.: