Elektriker Vissenbjerg

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Vissenbjerg

Din lokale elektriker i Vissenbjerg

Anderups mere end 30 erfarende og kvalitetsbevidste elektrikere er klar til at rykke hurtigt ud i hele Vissenbjerg og omegn. 

Så hvad end om du bor i Skalbjerg eller Andebølle, så kan du have en af vores elektrikere ved hånden 24 timer i døgnet.

Står du og mangler en elektriker i Vissenbjerg området, så ring på vores døgnåbne telefonnummer: 66 18 97 56.

Vi har i mere end 50 år løst alle typer af EL-opgaver, hvad end om det er simple monterings og ophængning af en lampe eller eller energioptimering og hus og kontor, så kan vi hjælpe dig. 

Elektriker Vissenbjerg - Med priser du kan forstå

Vi går meget op i ærlighed og gennemskuelighed i måden vi arbejder på. Det sørger vi for ved at vi altid tager et kig på opgaven og giver dig realistisk prisestimat før vi går i gang.

Viser det sig at opgaven af en uforudset årsag stiger i kompleksitet og pris, så gør vi dig opmærksom på dette inden vi fortsætter. Således er der ingen grimme overraskelser når du får regningen.

Til alle vores erhvervskunder tilbyder vi totalenterprise løsninger, hvor vi hjælper med alt fra EL til VVS.

Er dette en opgave for en elektriker?

Det er altid en god ide ikke at arbejde med EL selv. Både for din egen sikkerhedsskyld, samt brandfare og risiko for kortslutninger. Derudover er du med en fagmand sikret at arbejdet bliver gjort korrekt og sikkert.

Anderup er ikke blot din lokale elektriker i Vissenbjerg, men vi er også din erfarende EL-konsulent, med over 50 års erfaring indenfor alle typer af EL-opgaver. Vi kan f.eks. rådgive dig om hvordan du får den perfekte arbejdsbelysning, både i hjemmet (f.eks. i køkkenet) eller på kontoret.

Vi hjælper også gerne med energioptimering af privat bolig og erhvervsbygninger. Vi hjalp f.eks. Fyens Rideklub med at spare 60.000 DKK på deres EL-regning om året – og de fik tilmed bedre belysning

Har du brug for en elektriker i Vissenbjerg området, eller har du en EL-opgave vi skal give vores bud på? Så kontakt os 24/7 på vores døgnnummer: 66 18 97 56 eller skriv til lk@anderup.dk.

Vi udfører også elektriker arbejder i HøjbyTommerupÅrslev Otterup.

Elektriker i Vissenbjerg til både private og erhverv

Vi har et stort antal af vogne vi kan sende ud for at løse diverse EL-opgaver. 

I forlængelse af dette har vi et stort varelager af EL-artikler og reservedele, samt vores eget værksted, hvor vi kan foretage boringer, svejsninger og meget mere. Dette gør at vi er gearet til at varetage alle størrelser af erhvervsaftaler.

Som erhvervskunde får man tilknyttet en fast elektriker i Vissenbjerg, som så bliver jeres lokale ekspert i netop jeres EL-installationer.

Vissenbjerg elektriker med byskilt
Elektriker i odense