Elektriker Tommerup

KONTAKT DØGNVAGTEN

Elektriker Tommerup

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udDin lokale elektriker i Tommerup

Anderup EL kører hele tiden på meste af Fyn, og har næsten altid folk i området ved Tommerup. Vi har altid en elektriker klar i dit område, og har haft det i de sidste 50 år, da vi brænder for at levere en god service.

Du kan altid kontakte os på tlf. 66 18 97 56 eller skrive til os vha. kontaktformularen på denne side. Vi har en elektriker i Tommerup på døgnvagt, så du kan på alle døgnets timer få hjælp med dine akutter EL-opgaver.

Hvis jeres problem er akut, ved vi det kan give udfordringer i hverdagen, hvilket derfor også er grunden til vi har vores El ambulancer, så vi kan sikre, at jeres el kommer tilbage så hurtigt som muligt.

Til sidst vil vi også gerne fortælle, at vi har et stort lager fyldt med el artikler, så hvis der mangler noget skal I bare sige til, også tager vores elektriker det med inden kørsel. Udover det har vi selvfølgelig også en masse el artikler i vores biler, så hvis I har glemt, at gøre opmærksom på der mangler noget, har vi det højst sandsynligt i bilen.

For at sige det kort, så ring til os, da Anderup EL altid har en bil nær Tommerup, så kontakt os for et godt tilbud.

Elektriker i Tommerup til en pris du kan forstå

Hos Anderup er det en prioritet med gennemskuelige priser. Derfor giver kigger vores erfarende elektrikere altid på opgaven og dens omfang, før at de giver et realistisk estimat på hvad opgaven vil koste.

I forlængelse af dette, hvis opgavens kompleksitet af uforudsigelige årsager bliver større, og derfor forsager en ændring i prisen, så vil du altid blive underrettet før at vi forsætter på opgaven. På denne måde er der aldrig nogen ubehagelige overraskelser i din regning fra os.

Har du brug for en elektriker i Tommerup? så ring til os på tlf 66 18 97 56, linjen er døgnåben. Du kan også skrive til os på lk@anderup.dk.

Vi dækker hele Tommerup

Anderups fokus er at servicere alle kroge, af de mindre byer og forstæder som ligger op til Odense. 

Derfor kan vi stille med en elektriker i Tommerup og omegn, hurtigt i alle døgnets timer, hvad end om du bor i Lilleskov eller Solvad.

Til vores erhvervskunder tilbyder vi totalenterprise løsninger, hvor vi varetager alt fra EL til VVS.

Vi udfører også elektriker arbejde i Højby, Vissenbjerg, ÅrslevOtterup.

Privat -eller erhvervskunde?

Anderup ELs elektrikere har serviceret både privat- og erhvervskunder  i over 50 år. Kontakt os, så sender vi elektriker i Tommerup ud til dig.

Vi har erfaring med alle typer EL-opgaver, så hvad end der er tale om energioptimering af boligen eller kontoret, eller om rådgivning og installation af belysning, så er vi din lokale elektriker i Tommerup.

Tommerup Elektriker
Anderup Elektriker Tommerup