Elektriker Tommerup

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Tommerup

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udDin lokale elektriker i Tommerup

Vi kører ud på det meste af Fyn og har næsten altid en mand i Tommerup. Vores elektrikere er altid klar til køre ud til dig, og det har de været i de sidste 50 år.

Du kan kontakte os på tlf. 66 18 97 56 eller skrive til os via kontaktformularen ovenfor. Vi har en elektriker på døgnvagt, så du kan få hjælp med dine akutte el-opgaver på alle døgnets timer.

Vi ved, at akutte el-problemer kan skabe udfordringer i hverdagen. Derfor rykker vores biler – også døbt ”el-ambulancer” – altid lynhurtigt ud, så du hurtigst muligt kan få din el tilbage.

Hos Anderup EL har vi et stort lager fyldt med el-artikler, så mangler du noget specifikt udover elektrikerhjælpen, skal du bare sige til. Så sørger vores elektriker for at tage det med ud til dig.

Derudover har vi også en masse el-artikler i vores biler. Så har du glemt at fortælle, at du mangler noget, har vi det højst sandsynligt liggende i bilen.

Ring til os og få et godt tilbud på din el-opgave.


En elektriker til en pris du kan forstå

Hos Anderup EL prioriterer vi at give vores kunder gennemskuelige priser. Derfor kigger vores erfarne elektrikere altid på din opgave først, før de giver dig et realistisk estimat på, hvad opgaven vil koste.

Hvis opgavens kompleksitet af uforudsigelige årsager skulle blive større, og dermed hæve prisen, vil du altid blive underrettet, før vi forsætter på opgaven. Du får aldrig ubehagelige overraskelser i din regning.

Har du brug for en elektriker i Tommerup? Så ring til os på tlf. 66 18 97 56 - linjen er døgnåben. Du kan også skrive til os på lk@anderup.dk.

Vi dækker hele Tommerup

Anderup ELs fokus er at servicere alle afkroge af Odense og omegn – lige fra de mindre byer til forstæderne.

Derfor kan vi altid stille en elektriker til rådighed i Tommerup og omegn i alle døgnets timer, uanset om du bor i Lilleskov eller Solvad.

Til vores erhvervskunder tilbyder vi totalenterprise-løsninger, hvor vi varetager alt fra el til VVS.

Vi udfører også elektrikerarbejde i Højby, Vissenbjerg, Årslev og Otterup.

Privat -eller erhvervskunde?

Vores elektrikere har serviceret både privat- og erhvervskunder i over 50 år. Kontakt os på vores døgnnummer 66 18 97 56 eller via kontaktformularen, så sender vi hurtigst muligt en elektriker ud til dig.

Vi har erfaring med alle typer el-opgaver. Så uanset om du skal have energioptimeret boligen eller kontoret, eller du har brug for rådgivning og installation af belysning, så er vi din lokale elektriker i Tommerup.

Tommerup Elektriker
Anderup Elektriker Tommerup