Elektriker Otterup

KONTAKT DØGNVAGTEN

Elektriker Otterup

Din lokale elektriker i Otterup

Bor du i Otterup eller omegn, så er Anderup din lokale elektriker, som altid rykker hurtigt ud. Vi har i mere end 50 år hjulpet både private og erhverv i Otterup og omegn, med alt fra el-installations- og monteringsopgaver til energioptimering af hus eller kontor.

Vi har 30 erfarende og kvalitetsbevidste elektrikere, samt et stort varelager af el-artikler og reservedele, som ligger i forlængelse af vores værksted hvor vi kan lave svejsninger, boringer og meget mere. Alt dette gør Anderup til din pålidelige og fleksible elektriker i Otterup området. Så hvad end om du skal have hængt en lampe op, eller skal have hjælp med el-installationerne i din bolig så står vi klar til at hjælpe.

Døgnvagt

Hos Anderup kalder vi vores elektriker-biler for ambulance-biler fordi vi på alle døgnets timer, hurtigt kan sende en elektriker i Otterup hjem til dig, fra Klintebjerg til Agernæs. Så har du en akut el-udfordring, så ring til os på tlf 66 18 97 56, linjen er døgnåben. Du kan også skrive til os på lk@anderup.dk.

Elektriker Otterup - til en pris du kan forstå

For både vores privat- og erhvervskunder vurderer den givne elektriker i Otterup altid opgaven vi bliver stillet, før vi giver et kvalificeret prisoverslag på hvad opgaven vil koste. Dette gør vi inden vi løser den! Hvis vi kan se at opgaven, af uforudsete årsager bliver mere kompliceret, så underretter vi jer altid før vi går videre med projektet. På denne måde er du sikret at din regning ikke indeholder ubehagelige overraskelser.

Kort sagt: hvis du søger en elektriker i Otterup, som har mange års erfaring med de fleste EL-opgaver, i både det private og i erhverv, så skriv eller ring til os. Så tager vi en uforpligtende dialog om hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig/jer.

Til vores erhvervskunder tilbyder vi totalenterprise løsninger, hvor vi varetager alt fra EL til VVS.

Vi udfører også elektriker arbejde i HøjbyVissenbjergÅrslevTommerup.

Elektriker Otterup - til private og erhverv

Vi har med vores mange års erfaring, løst de fleste el-opgaver, og vores elektrikere er derfor gearet til at kunne hjælpe private såvel som erhverv.

I dag har vi flere faste samarbejdsaftaler med forskellige virksomheder på Fyn, bl.a. boligforeninger og ejendomsselskaber.

Vi ønsker også at være din samarbejdspartner når det handler om at løse EL. Hos Anderup sørger vi for at hver af vores erhvervskunder, får tilknyttet en fast elektriker, så i altid har en elektriker i Otterup ved hånden som kender jeres el-net og installationer.

Otterup elektriker by skilt
Elektriker i odense