Elektriker Otterup

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Otterup

Din lokale elektriker i Otterup

Bor du i Otterup eller omegn, så er vi din lokale elektriker. Vi rykker altid hurtigt ud og har i mere end 50 år hjulpet både private og erhverv i Otterup og omegn med alt fra el-installations- og monteringsopgaver til energioptimering af hus eller kontor.

Vi har 30 erfarne og servicemindede elektrikere samt et stort varelager af el-artikler og reservedele. På vores værksted kan vi lave svejsninger, boringer og meget mere.

Alt dette gør Anderup til din pålidelige og fleksible elektriker i Otterup-området. Så hvad enten du skal have hængt en lampe op eller have hjælp til el-installationerne i din bolig, så står vi klar til at hjælpe.


Din døgnvagt i Otterup

Hos Anderup EL kalder vi vores biler for el-ambulancer, fordi vi på alle døgnets timer hurtigt kan sende en elektriker ud til dit hjem, uanset om du bor i Klintebjerg eller Agernæs.

Så har du en akut el-udfordring, så ring til os på tlf 66 18 97 56 - linjen er døgnåben. Du kan også skrive til os på lk@anderup.dk.


En elektriker til en pris du kan forstå

For både privat- og erhvervskunder vurderer vores elektrikere altid opgaven først, før vi giver et kvalificeret prisoverslag på, hvad opgaven vil koste.

Hvis vi kan se, at opgaven af uforudsete årsager bliver mere kompliceret end forventet, så underretter vi jer altid, inden vi går videre med projektet. På denne måde er du sikret, at din regning ikke indeholder ubehagelige overraskelser.

Så hvis du søger en elektriker i Otterup med mange års erfaring med alverdens el-opgaver, i både det private og i erhvervsmæssige regi, så skriv eller ring til os. Så tager vi en uforpligtende dialog om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Til vores erhvervskunder tilbyder vi totalenterprise-løsninger, hvor vi varetager alt fra EL til VVS.

Vi udfører også elektrikerarbejde i Højby, Vissenbjerg, Årslev & Tommerup.

Elektriker Otterup - til private og erhverv

Vores mange års erfaring gør, at vi kan løse de fleste el-opgaver. Vores elektrikere er også gearet til at kunne hjælpe private såvel som erhvervsvirksomheder.

I dag har vi flere faste samarbejdsaftaler med forskellige virksomheder på Fyn bl.a. boligforeninger og ejendomsselskaber.

Vi ønsker også at være din samarbejdspartner, når det gælder el. Hos Anderup EL sørger vi for, at hver af vores erhvervskunder får tilknyttet en fast elektriker. Dermed har de altid har en elektriker i Otterup ved hånden, som tilmed har indgående kendskab til deres el-net og installationer.

Otterup elektriker by skilt
Elektriker i odense