Elektriker Højby

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elektriker Højby

Få et tilbud fra en elektriker i Højby

Anderup har i mere end 50 år hjulpet både private og erhverv i Højby området med alle typer el-opgaver, hvad end om det var simple monteringsopgaver så som ophængning af en lampe eller tilslutning af en vaskemaskine, til energioptimering af huse og kontorer.

Vi har 30 erfarende elektriker, som sætter kvalitet og service i højsædet. For os er det vigtigt at du føler dig i trygge hænder hos os. 

Derfor sørger vi altid for at tage et kig på opgavens omfang og kompleksitet før vi går i gang. Således kan vi også give dig et realistisk prisspænd på opgaven. På den måde indeholder din regning aldrig nogen ubehagelige overraskelser.

Du kan kontakte vores elektriker i Højby på tlf. 66 18 97 56 eller email: lk@anderup.dk.

Vi rykker ud 24 timer i døgnet

Vi er klar over at de fleste personer, som søger en elektriker står med en akut EL-opgave. Derfor stiller vi en elektriker i Højby i døgnvagt til rådighed for alle vores kunder, dette gælder selvfølgelig også i hele Højby og omegn.

Energioptimering

Hos Anderup går vi meget op i at vores løsninger er energibesparende, så både miljøet og din pengepung skånes.

Vi har f.eks. hjulpet Fyens Rideklub med at spare 60.000 DKK om året på deres el-regning, og de fik tilmed en bedre belysning – så ring til din lokale elektriker i Højby på tlf. 66 18 97 56, hvis du også vil have energioptimeret boligen eller arbejdspladsen.

Hjælp til tilslutnings- og monteringsopgaver

Der er mange som ikke ved at deres lokale elektriker i højby kan hjælpe dem med ophængning af lamper, samt tilslutning af hvidevarer. Men hos Anderup hjælper vi med meget mere end det:

  • Stikkontakter inde og ude
  • Opsætning af belysning inde og ude
  • Udskiftning af kontakter til nye
  • Lysdæmpning
  • Intelligente boliginstallationer med IHC
  • Renovering og ombygninger
  • Ventilation
  • Udskiftning af stikledning
  • Opsætning af de nye FUGA stikkontakter.
  • Montering af røgalarm

Til vores erhvervskunder tilbyder vi i øvrigt totalenterprise løsninger, hvor vi varetager alt fra EL til VVS.

Vi udfører også elektriker arbejde i Tommerup, Vissenbjerg, Årslev & Otterup.

Elektriker Højby til private og erhverv.

Vi har allerede faste samarbejdsaftaler sammen med flere virksomheder i det lokale. 

Vores erhvervskunder får altid en fast elektriker i Højby tilknyttet, som derved lære den givne kundes EL-net og installationer at kende ud og ind. På denne måde sikre vi at vi altid kan hjælpe jer effektivt og hurtigt med de udfordringer i måtte have.

Vores mange års erfaring i EL-installations- og monteringsfaget benytter vi ikke kun til at løs EL-opgaver. Vi tager også et stort ansvar i at hjælpe og give vores kunder konsultation omkring alt fra energioptimering til den optimale arbejdsbelysning (hvad end om det er i køkkenet eller på kontoret).

hojby.png
Elektriker erhverv