Elektriker Odense

KONTAKT DØGNVAGTEN

Få et tilbud
Elekriker Odense

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udFå et tilbud på en elektriker i Odense

Vi kører ud på det centrale Fyn og kan hurtigt rykke ud til kunder i Odense og omegn. Odense er vores største arbejdsområde, så vi har altid en bil nær dig.

Mangler du akut hjælp, kan du altid ringe til vores døgnnummer 66 18 97 56. Du kan også kontakte os via kontaktformularen ovenfor, som vi altid svarer hurtigt på.

Anderup EL har hjulpet private og virksomheder med el-udfordringer i mere end 50 år, så du kan trygt overlade dine el-opgaver til os. 

Din el-installatør i Odense

Vi ved, at det oftest er akut, når man har problemer med sit el. Derfor rykker vores elektrikere i Odense altid lynhurtigt ud. Faktisk har vi døbt vores biler "el-ambulancer", fordi vi virkelig mener det, når vi siger, vi rykker hurtigt ud.

Hos Anderup EL stræber vi efter at være den bedste el-installatør i Odense, og derfor leverer vi altid topklasse service. F.eks. har vi et stort lager af el-artikler, så vi ikke er afhængige af at skulle bestille og vente på el-artikler. Derudover har vi også et stort værksted, hvor vi kan lave alt fra svejsninger til boringer.

Læs mere om os eller kontakt os for et godt tilbud.


Elektriker Odense - privat

Har du el-problemer i dit hjem? Så kan vi hurtigt sende en kompetent elektriker ud til dig. Måske har du brug for hjælp til at renovere dine nuværende el-installationer, eller måske skal der laves nogle helt nye. Uanset hvilken type el-opgave du står med, er du i trygge og erfarne hænder hos Anderup EL. Vi har nemlig over 50 års erfaring med at hjælpe privatkunder.

Skal vi sende en elektriker i Odense ud til dig? 

Det gør vi gerne. Ved simple sager kan vi som oftest godt give et tilbud over telefonen. Nogle gange kræver det dog, at vi sender en el-installatør ud til din husstand for at vurdere opgaven, inden vi kan give et tilbud. 

Hvilke typer el-opgaver udfører vi? 

Vores Odense-elektrikere er vant til at udføre mange forskellige opgaver, såsom installering af nye stikkontakter, opsætning af lamper, føring af ledninger, renovering af ejendomme eller energioptimering.

Men vi laver også meget mere end det. Måske har du fået nye hårde hvidevarer, som skal repareres eller tilsluttes? Har du brug for at opgradere din el-installation til en intelligent lysløsning med IHC? Måske skal du have et nyt ventilationssystem i boligen eller tilsluttet en røgalarm? Det kan også være, at du har brug for en el-installatør til at udskifte el-tavler eller stofledninger til nye ledninger.

Der findes et hav af forskellige el-opgaver. Og vi har prøvet lidt af hvert, da vi har over 50 års erfaring som Odenses lokale elektriker.

Vi kører ud på det meste af Fyn og kan rykke ekstra hurtigt ud i Odenseområdet.

En elektriker til en pris man kan forstå

Inden vi går i gang med din el-opgave, tager en af vores elektrikere altid et kig på opgaven. Dermed kan vi bedre give dig et realistisk prisspænd for, hvad det vil koste at få den løst.

Skulle opgaven af uforudsete årsager blive mere kompleks og koste mere end forventet, bliver du altid underrettet, før vi forsætter arbejdet. På denne måde finder du ingen ubehagelige overraskelser i regningen.


Elektriker Odense - erhverv

Skal du bruge en elektriker i Odense til en erhvervsopgave, har vi mange kompetente elektrikere, som vi hurtigt kan sende ud til din virksomhed. 

Du vil altid få tilknyttet en fast elektriker, for at sikre at vi altid har nogen som kender din bygnings EL-installationer bedst muligt. Denne indsigt og kendskab til jeres historik, gør også at vi i de fleste tilfælde ville kunne løse opgaver hurtigere.  

Hvordan laver vores el-installatører et tilbud i erhvervsregi?

Når det drejer sig om industri- eller erhvervsmål, er behovet som regel større end ved private opgaver. Derfor skal vi som oftest skal have sendt en mand ud for at vurdere opgavens pris.

Ring til vores døgnvagtsnummer på 66 18 97 56, så vi hurtigt kan koordinere et elektrikerbesøg i din virksomhed. 

Hvilke typer erhvervsopgaver udfører vi?

Som regel foretager vi større renoveringsopgaver eller nyinstallationer. Men det kan også være mindre opgaver som f.eks. tilslutning eller reparation af enkelte maskiner.

Vi kan også hjælpe, hvis vil du skifte dine nuværende el-installationer ud med mere energirigtige løsninger. Er du meget afhængig af stabil el, så kan vores elektrikere installere et UPS-nødforsyningsanlæg til dig. Vi monterer også alarmer og overvågningssystemer. Eller måske har du bare brug for intelligent belysning skræddersyet til dit kontormiljø?

Vi har mere end 50 års erfaring med at servicere erhvervslivet i Odense. Derfor støder vi sjældent på en erhvervsrelateret udfordring, som vi ikke har løst før. I forlængelse af dette tilbyder vi totalenterprise-løsninger, hvor vi kan hjælpe med alt fra VVS til el og data.


Hvad er forskellen på en elektriker og en el-installatør?

Kært barn har mange navne, og hos Anderup EL er der ingen forskel på de to. Alle vores 30 elektrikere kan udføre både reparations-, tilslutnings- og installationsopgaver, og dette gælder for både private og erhverv.

Uanset hvilken el-opgave du skal have løst, er vi din lokale elektriker i Odense og omegn.

Vi tror på det gode samarbejde og vi ved en glad kunde vender tilbage, så vi vil altid gøre vores for at du får den bedst mulige oplevelse med os.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du brug for en elektriker i Odense, er du altid velkommen til at kontakte os 24/7 på vores døgnnummer 66 18 97 56. Du kan også skrive direkte til vores Service- og Projektleder Lars Kragelund på lk@anderup.dk.

Vi udfører også elektriker arbejde i Højby, Vissenbjerg, Tommerup, Otterup & Årslev.

Odense elektrikerElektriker privat

Anderup El erhvervscases

Se en videocase, hvor vi hjælper Middelfart Sparekasse:

Her ser du Lars fortælle om hvordan vi har sparet Fyens Rideklub for 60.000kr.: