Elektriker Odense

KONTAKT DØGNVAGTEN

Elekriker Odense

Overblik over alle steder, hvor vi primært kører udFå et tilbud på en elektriker i Odense

Anderup EL hjælper kunder på Fyn, herunder i Odense. Vi har hjulpet folk med deres EL udfordringer i mere end 50 år. 

Vi har et døgnnummer (66 18 97 56) som du altid kan ringe på. Derudover, så har vi lavet en kontaktformular ovenstående, som vi også svarer hurtigt på. 

Odense er Anderups største område, så vi har altid en bil tæt på dig. 

Vi ved at det oftest er akut når man har problemer med sit el. Derfor rykker vi altid hurtigt ud med en elektriker i Odense. Faktisk, så har vi døbt vores biler for "el-ambulancer", da vi virkeligt mener det når vi siger at vi rykker hurtigt ud. 

Anderup El bestræber sig på altid at levere den bedste service samt det bedste valg af EL installatør i Odense. Vi har et stort lager af el artikler, så vi er ikke altid afhængige af at skulle vente på at der kommer el artikler hjem. Derudover, så har vi et stort værksted, hvor vi kan lave alt fra svejsninger til boringer. Vi er fleksible. 

Læs mere om os eller kontakt os her for et godt tilbud og vi kommer hurtigt ud til dit område i Odense.  Elektriker Odense, Privat

Har du en el udfordring i dit private hjem? Så kan vi hurtigt sende en kompetent EL installatør i Odense ud til dig. Måske har du brug for en elektriker til at renovere dine nuværende el installation, eller måske skal der laves helt nye. Uanset hvilken type el-opgave du har, så har vi over 50 års erfaring med at hjælpe privatkunder

Skal vi sende en elektriker i Odense ud for at give dig et tilbud? 

Det gør vi gerne. Som oftest kan vi godt give et tilbud over telefonen ved simple sager, men nogen gange så kræver det, at vi skal sende en el installatør i Odense ud for at vurdere sagen inden tilbudsgivningen. 

Hvilken type opgaver kan vi udføre? 

Vores elektrikere i Odense er vant til alle mulige forskellige opgave, som nye stikkontakter, opsætning af lamper, føring af ledninger, renovering af ejendomme eller energioptimering. 

Det kan også være, at du har brug en EL installatør i Odense til at udskifte el-tavler eller stofledninger til nye ledninger. Måske har du fået nye hårde hvidevarer som skal repareres eller tilsluttes? Har du brug for opgradering af din el-installation til en intelligent lysløsning med IHC? Måske skal du have en ny ventilation i husstanden eller tilslutning af en røgalarm. Der findes et hav af forskellige el-opgaver og vi har prøvet lidt af hvert, da vi har over 50 års erfaring som den lokale elektriker i Odense.

Vi køre ud over hele Fyn, men med speciale i Odense området.

En elektriker i Odense til en pris man kan forstå

Inden vi løser en EL-opgave, så tager den givne EL installatør i Odense som vi har sendt, altid et kig på opgaven og giver sin vurdering på et realistisk prisspænd for hvad det vil koste dig at få det løst.

Skulle opgaven af uforudsete årsager blive mere kompleks og derfor koste mere, så bliver du altid underrettet før vi forsætter arbejdet. På denne måde finder du ingen ubehagelige overraskelser i regningen du modtager ved færdiggjort arbejde.Elektriker Odense, Erhverv

Har du brug for en elektriker i Odense til en erhvervsmæssig opgave, så har vi mange kompetente elektrikere, som vi hurtigt kan sende ud til din virksomhed.   

Hvordan laver vores EL installatør i Odense et tilbud i erhvervsregi?

Når det er industri- eller erhvervsmål, så er behovet som regel større end ved de private opgaver. Dvs. at vi, som oftest, skal have sendt en mand ud for at vurdere hvilken pris opgaven skal have. Ring til vores døgnvagtsnummer: 66 18 97 56, så kan vi hurtigt koordinere hvornår det passer dig bedst, at vi har en elektriker hjemme hos dig.  

Hvilken typer erhvervsopgaver laver vi?

Som regel laver vi større renoveringsopgaver eller nyinstallation, men det kan også være mindre opgaver, som tilslutning eller reparation af enkelte maskiner. 

Måske har du brug for udskiftning af din el installation til mere energirigtige el-pærer. Hvis du er meget afhængig af at din el er stabil, så kan vores elektriker i Odense lave et UPS nødforsyningsanlæg til dig. Vi laver også alarmer og overvågning. Eller måske har du bare brug for intelligent belysning, der er skræddersyet til dit kontormiljø? 

Uanset hvad, så har vi mere end 50 år erfaring som EL installatør i Odense og med at servicere erhvervslivet, så vi støder sjældent på en erhvervs-relateret udfordring, som vi ikke har løst før. I forlængelse af dette tilbyder vi totalenterprise løsninger, hvor vi kan hjælpe alt med fra VVS til EL og Data.

Forskellen på en elektriker og en EL installatør i Odense?

Kært barn har mange navne, og hos Anderup er der ingen forskel på de to. Alle vores 30 elektrikere kan udføre både reparations-, tilslutnings- og installationsopgaver, og dette gælder for både private og erhverv.

Så uanset hvilken EL-opgave du står med, så er Anderup din erfarende lokale elektriker i Odense og omegn.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du brug for en elektriker i Odense, så er du altid velkommen til at kontakte os 24/7 på vores døgnnummer: 66 18 97 56 eller skriv direkte til vores Service- og Projektleder Lars Kragelund på lk@anderup.dk

Vi udfører også elektriker arbejde i HøjbyVissenbjergTommerupOtterup Årslev.

Odense elektrikerElektriker i odenseElektriker privat

Anderup El erhvervscases

Se en videocase, hvor vi hjælper Middelfart Sparekasse:

Her ser du Lars fortælle om hvordan vi har sparet Fyens Rideklub for 60.000kr.: